İKÜ PDR Merkezi Deprem Mağdurlarının Yanında

Şub
Şubat 20, 1:25 ös

Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye ve Adana illerimizde meydana gelen deprem felaketinin sebep olduğu derin acıyı paylaşıyor; bu felakette hayatını kaybedenlere tanrıdan rahmet, yakınlarına ve halkımıza sabır, yaralılara acil şifa diliyoruz.

İstanbul Kültür Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, bu zorlu süreçte depremden doğrudan ya da dolaylı etkilenen öğrencilerimize, idari ve akademik kadromuz ve mezunlarımıza; tüm Kültür ailesine, psikolojik danışmanlık hizmeti ile destek vermek üzere burada olduğumuzu bildirmek, hatırlatmak isteriz.

Merkezimiz Üniversitemizin Ataköy yerleşkesinde tam zamanlı olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/20/2023 - 16:27